Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Un dar de iubire, mare cât inima ta


    Ziua tuturor inimilor, că-i de Sf. Valentin, de Dragobete sau Mărțisorul, bat la ușă și fiecare dintre noi se gândește să facă persoanei iubite un dar…mai deosebit. Însă pe cât de speciale sunt aceste sărbători, pe atât de dificilă este  alegerea!!! Este adevărat că pentru cadouri există multe idei și apar peste tot o multime de tentații, dar ce greu este să te hotărăști! Uneori, în momentele de căutare, atât de delicate, chiar ajungi să îți reprosezi că nu ai suficiente date despre preferințele, gusturile și așteptările persoanei la care ții atât de mult.

     Sincer, mie mi-ar conveni ca fiecare zi să fie sărbătoarea inimii… Oare mi-ar fi mai ușor atunci?
     Oricum ca să nu mă las surprinsă de evenimente.. am început deja pregătirile! Voi coase multe, multe fețe de pernă decorative, în tehnica atât de dragă mie, ce ține de arta îmbinării peticelor. Zilele astea, pernele mele, pătrate sau în formă de inimă, au început să prindă contur și mi-e greu să vă descriu câtă „încărcătură de suflet” primește fiecare dintre ele.
    De ce consider atât de special pentru sărbătoarea inimii aceste perne, când nici idea de a face un astfel de cadou nu-i deloc nouă, nici obiectul în sine nu ne mai surprinde, acolo în colțul de casă unde este așezat?! Ei bine, pentru că aceste daruri sunt lucrate de mine! Åži dacă vrei, observi că au o bucățică de suflet! Åži… e suficient doar să le dăruiești, fără să cauți cuvintele potrivite, pentru că poartă deja mesajul de iubire… mare cât inima ta!
     Pernele decorative irenaS pot fi cumpărate de la magazinul Hotar, din Piața Unirii Focșani (lângă borna de hotar).

     Dacă doriti să vedeți și alte produse lucrate de mine vă invit cu drag în lumea patchwork, arta îmbinării peticelor! Mai multe amănunte, pe www.irenas.ro.  

de Irena Stoenescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?