Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Judoka focşăneni şi-au demonstrat abilităţile în incinta Carrefour


    Aproximativ 50 de tineri judoka, de la Liceul cu Program Sportiv Focșani, sub îndrumarea antrenorilor Stănică Grosu, Dumitru Zisu, Marinel Palade și Iulian Surlă, au predat o lecție de judo celor care s-au aflat la cumpărături în hypermarket Carrefour din Focșani. Acțiunea de promovare a acestui frumos sport a fost apreciată de copiii și părinții prezenți la eveniment, care și-au folosit telefoanele mobile pentru a filma sau a poza exercițiile făcute de sportivi.

    Demonstrația a făcut parte dintr-un ciclu de manifestări denumite generic  „Săptămâna asiatică”. Totodată, pentru Liceul cu Program Sportiv din Focșani aceasta a reprezentat o acțiune de popularizare și mediatizare a judo-ului. „Cei care vor să urmeze o carieră în judo sunt așteptați la LPS Focșani, dar și la sala de judo din incinta Sălii Polivalente și de la Policlinica nr. 2 din Focșani, pentru a afla cât mai multe din tainele acestui frumos sport. În cadrul demonstrației pe care am avut-o, am vrut să arătăm că judo e un sport complex, care te dezvoltă frumos, armonios și mai mult de atât: judo înseamnă mișcare. Îndemnul nostru e către părinți: să își aducă copiii la un sport, orice sport”, ne-a declarat antrenorul Dumitru Zisu, de la Liceul cu Program Sportiv Focșani.
    La finalul orei de judo, copiii participanți la această acțiune au primit din partea organizatorilor evenimentului premii surpriză, dar și diplome, în semn de recunoștință pentru efortul depus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?