Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Un gălăţean şi un brăilean „fluieră“ la meciul Progresul Focşani – AutoBergamo Deva


    Comisia de Futsal din cadrul FRF a anunțat componența brigăzilor de arbitri care vor oficia la partidele etapei a XIV-a din Liga I. Focșănenii de la Progresul vor evolua în fața propriilor suporteri în confruntarea programată în Sala Polivalentă împotriva echipei Auto Bergamo Deva. Partida este programată sâmbătă, 8 februarie, de la ora 16.00 și va fi arbitrată de Sebastian Capțan (Galați) și Daniel Deca (Brăila), iar observator federal este băcăuanul Robert Ghioane.
     Practic, echipa din Deva se poate confunda ușor cu naționala României care a evoluat recent la EURO 2014, din Belgia, deoarece patru dintre titularii formației, portarul Vlad Iancu și jucătorii de teren Florin  Matei, Robert Lupu și Marius Matei au făcut parte și din Naționala României care a ajuns până în faza sferturilor de finală. Autobergamo Fiat Deva, pe locul 2 în Liga I în acest moment, la egalitate de puncte (34) cu lidera, campioana en-titre și deținătoarea trofeului în Cupa României, City’us Tg. Mureș.
     În tur, devenii s-au impus la pas, 11-1 (5-1), golul de onoare al grupării focșănene fiind marcat de Emil Burcăcel. Astăzi, la ora 10.00, conducerea tehnică a echipei va organiza o conferință de presă în care vor fi prezentați oficial noile achiziții, dar și echipamentul oficial care va fi folosit la jocurile din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?