Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bărbat dat în urmărire națională și internațională, depistat în trafic de poliţişti


   Un bucureștean de 61 de ani, dat în urmărire națională și internațională, i-a mințit pe polițiștii vrânceni de la Rutier, cu privire la identitatea sa. Bărbatul a fost oprit în trafic pe strada Mărășești, din Focșani. Atunci când l-au întrebat cum se numește și i-au cerut documentele, bucureșteanul le-a spus oamenilor legii numele fratelui său. Polițiștii și-au dat seama că ceva este în neregulă și au făcut verificări. Așa au aflat că pe bărbat nu-l chema așa cum s-a prezentat, ci Gheorghe Moise. „La data de 28 ianuarie a.c., ora 19.30, pe strada Mărășești, din municipiul Focșani,  polițiștii rutieri au oprit în trafic autoturismul marca Opel, iar conducătorul auto a declarat în fals date privind identitatea sa. În urma verificărilor efectuate acesta a fost identificat ca fiind M. Gheorghe, de 61 ani, din municipiul București, acesta fiind urmărit național și internațional”, ne-au precizat polițiștii.
    Oamenii legii au mai constatat și alte nereguli în ceea ce-l privește pe bucureștean. Ei spun că mașina condusă de acesta era pusă sub sechestru, motiv pentru care a fost dusă în curtea IPJ Vrancea, până la finalizarea cercetărilor. „Autoturismul cu care se deplasa bărbatul era pus sub sechestru, acesta fiind transportat și indisponibilizat în incinta IPJ Vrancea până la lămurirea situației sale. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, fiind depus în arestul IPJ Vrancea”, au adăugat polițiștii vrânceni.
    Gheorghe Moise a fost dat în urmărire pentru că se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea. În anul 2012, el a fost condamnat la 3 ani de închisoare de magistrații Tribunalului Prahova, pentru mai multe infracțiuni, printre care fals și uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale, trafic de influență, înșelăciune, dar și două infracțiuni de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals. El a fost condamnat după ce în perioada septembrie-noiembrie 2009, ar fi pretins și primit de la o persoană suma de 13.100 lei, promițându-i acesteia că poate interveni pe lângă funcționari publici de la primăria capitalei pentru atribuirea directă a unor lucrări la rețeaua de apă și canalizare.
    Gheorghe Moise nu este singurul bărbat care a ajuns în arest zilele acestea. „La data de 27 ianuarie a.c., ora 12.00, polițiștii din Odobești l-au depistat Z. Dănuț Cornel, de 41 ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, care deținea un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, ne-au mai spus oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?