Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Un poliţist băut a provocat un accident de circulație pe Bulevardul Bucureşti


   Un polițist de la Serviciul Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a provocat un accident de circulație vineri după-amiază, în care au  fost avariate trei mașini, iar o persoană a fost rănită ușor. Polițistul Ciprian Necula, de 32 de ani, care avea o alcoolemie de 0,57 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, după cum ne-au spus oamenii legii, a pierdut controlul asupra direcției de mers din cauza neatenției și a pătruns pe contrasens.
    Din verificările polițiștilor de la Biroul Rutier a rezultat că Ciprian Necula conducea un autoturism VW, înmatriculat în Galați, dinspre centru spre Sud, pe banda de lângă axul drumului. În apropierea Bisericii Militare el s-ar fi uitat în bord, moment în care a ajuns cu mașina pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu un autoturism Renault Clio, condus de un tânăr de 23 de ani, Dorin Bogdan A., din Bolotești. În urma impactului, autoturismul Renault a fost proiectat în mașina care circula în spatele său, tot un VW, condus de o tânără de 25 de ani, din Focșani, Georgiana Florentina Èš.. Cele trei mașini au fost serios avariate, bucăți din componentele acestora fiind împrăștiate pe șosea.
   În urma impactului, tânărul din Renault se simțea rău, iar cei care i-au acordat primul ajutor au fost paramedicii, care se întorceau de la un alt caz și au văzut accidentul. Aceștia ne-a spus că tânărul de 23 de ani era conștient, dar acuza dureri toracice și lombare. Reprezentanții ISU ne-au spus că a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. De asemenea, paramedicii i-au acordat primul ajutor și șoferiței autoturismului VW, care era agitată și acuza dureri toracice. Tânăra a refuzat să meargă la spital.
    Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate mecanismul de producerea a accidentului, dar și cine este vinovat. Cei trei șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest. Doi dintre ei nu erau băuți, iar unul, respectiv polițistul, se pare că băuse înainte de a se urca la volan. „Accidentul s-a produs la ora 16.27, pe Bulevardul București din municipiul Focșani. Din primele verificări a rezultat că Mihai Ciprian N., de 32 de ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism marca VW, pe fondul neatenției în conducere a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu un autoturism marca Renault, condus de Dorin Bogdan A., de 23 de ani, din Bolotești. Ulterior, autoturismul Renault a fost proiectat într-o altă mașină marca VW, condusă de Florentina Georgiana Èš., de 25 de ani, din Focșani. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto marca Renault. La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,57 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto marca VW. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, ne-a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?