Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Descinderi CU MASCAŢII în 11 locaţii din Năneşti


   Zeci de polițiști, unii dintre ei mascați, au dat buzna, joi dimineață, în 11 locații din comuna Nănești, în căutare de bunuri provenite din furturi. Au fost vizați mai mulți tineri, care au dat spargere după spargere pe parcursul acestei luni.
   În data de 20 ianuarie, polițiștii din Măicănești i-au depistat pe Nicușor G., Petrică I., Marius S., Costel-Alexandru B., Petru S., Pascu R. și Mădălin-Marius A., toți din comuna Nănești, care în perioada 16-19 ianuarie au pătruns în locuința lui Radu E., din localitate, de unde au sustras mai multe bunuri. Joi, oamenii legii au efectuat percheziții în 11 locații, pentru a găsi bunuri furate de cei șapte bărbați. „La data de 23.01.2014, polițiștii din Măicănești, în continuarea cercetărilor privind grupul de suspecți depistat la data de 20 ianuarie a.c., au efectuat un număr de 11 percheziții domiciliare în satul Nănești, ocazie cu care au fost recuperate mai multe bunuri care proveneau din săvârșirea unor infracțiuni de furt. De asemenea, polițiștii au mai întocmit încă două dosare penale. La această activitate au participat 29 de polițiști din cadrul Secției Rurale Măicănești, precum și 6 luptători SAS. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului cauzat”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.
   Reamintim că pe 20 ianuarie, polițiștii din Măicănești i-au depistat pe Nicușor G., Petrică I., Marius S., Costel-Alexandru B.,  Petru S., Pascu R.,  și pe  Mădălin-Marius A., care au sustras din locuința lui Radu E. două pompe submersibile, o motocositoare, un aparat de sudură, un cablu prelungitor de 25 de metri, o menghină, o drujbă și alte bunuri casnice. Pe durata cercetărilor polițiștii au mai stabilit faptul că în noaptea de 16 spre 17 ianuarie, suspecții au pătruns în locuința lui Eugen B., de unde au furat 2 păsări. Polițiștii au reușit să recupereze 60% din prejudiciul creat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?