Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

EROII DE LÂNGĂ NOI! Un focşănean în stop cardio-respirator a fost READUS LA VIAŢĂ


   Un bărbat de 48 de ani, din Focșani, care era în stop cardio-respirator, a fost readus la viață de cadrele medicale. Bărbatului i s-a făcut rău ieri dimineață, iar la ora 6.50 a fost apelat numărul de urgență 112. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. 
   Paramedicii l-au evaluat pe bărbat și au constatat că el se afla în stop cardio-respirator. Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. S-au început manevrele de resuscitare și după aproximativ 20 de minute, bărbatul a început să respire din nou. El a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare și pentru a primi tratament. „În jurul orei 06.50, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112 anunța că un bărbat este inconștient în dormitorul locuinței sale de pe strada Timotei Cipariu din municipiul Focșani. Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani s-a deplasat imediat la fața locului, unde au identificat pacientul, în vârstă de 48 ani, în stop cardiorespirator. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare împreună cu echipajul SAJ care a sosit, de asemenea, la locul indicat, iar după aproximativ 20 minute, pacientul prezenta puls și respirație. Acesta a fost stabilizat, după care a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani și predat medicului de gardă”, ne-a declarat locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.
    Paramedicii au mai avut alte nouă intervenții în cursul zilei de marți, iar persoanele cărora le-au acordat primul ajutor aveau probleme cardiace, respiratorii sau traumatisme.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?