Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Corul „Cantabile”, premiat


   Viceprimarul orașului Panciu, Iulian Nica, a premiat Corul de Cameră „Cantabile”, al Liceului Teoretic „Ioan Slavici”, cu prilejul aniversării a 10 ani de la înființare. Evenimentul a avut loc sâmbătă, în cadrul festivității de închidere a Zilelor Liceului „Ioan Slavici”, care au avut loc în perioada 15-18 ianuarie 2014.
   Pentru activitatea desfășurată în cadrul Corului de Cameră „Cantabile”, Iulian Nica a oferit diplome de onoare atât actualilor cât și foștilor membri ai corului. De asemenea, el a mai oferit o diplomă de excelență profesorului Andrei-Igor Manovici, pentru promovarea imaginii și creșterea prestigiului Liceului Teoretic „Ioan Slavici” și al orașului Panciu, prin activitatea desfășurată ca dirijor al Corului „Cantabile”.
   În cadrul aceluiași eveniment, viceprimarul Iulian Nica a primit, din partea conducerii instituției de învățământ, Trofeul Liceului „Ioan Slavici”, pentru contribuția la dezvoltarea învățământului păncean.
Potrivit acestuia, „Cantabile” a devenit membru al Asociației Naționale Corale din România, fapt ce au determinat autoritățile locale păncene să declare anul 2013 „Anul Corului Cantabile”.
   „Întotdeauna, Primăria Orașului Panciu a sprijinit, necondiționat, toate activitățile școlare și extrașcolare. A sprijinit Trupa de majorete, Trupa de Teatru «Protha», precum și Corul «Cantabile». În 2013, cu toții au obținut trofee, medalii și premii la festivalurile și concursurile din țară! Åži în acest nou an, vă promit că vom continua să fim receptivi la toate nevoile școlii. În 2014, educația va fi domeniul în care Primăria Panciu se va implica în mod deosebit, pentru că avem valori care merită promovate și cunoscute. Vom finaliza proiectul «EDU-PANCIU – Educație și cunoaștere, Proiect pentru extinderea, dotarea și reabilitarea Liceului Ioan Slavici», datorită căruia, din luna septembrie 2014, elevii vor beneficia de laboratoare moderne și de condiții de pregătire la standarde europene”, a declarat viceprimarul Iulian Nica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?