Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Bărbatul care jefuia afacerişti va fi cercetat în libertate


   Adrian Alexandru Medrea, bucureșteanul acuzat că a jefuit mai mulți afaceriști vrânceni, va fi pus în libertate. Judecătorii Tribunalului Vrancea au decis ieri ca solicitarea procurorilor de prelungire a măsurii arestului preventiv să fie respinsă. Cu câteva zile mai înainte, magistrații Judecătoriei Focșani au decis ca mandatul să fie prelungit cu încă 30 de zile. „Admite recursul declarat de inculpatul Medrea Adrian Alexandru. Casează Încheierea din 15.01.2014 a Judecătoriei Focșani și în rejudecare: Respinge propunerea de prelungire a arestării preventive a inculpatului Medrea Adrian Alexandru, ca nefondată”, se arată în hotărârea pronunțată ieri de magistrații Tribunalului Vrancea.
   Bucureșteanul se afla în arest, la Focșani, de la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut. Printre victimele sale se numără și afaceristul Constantin Gîrboiu, căruia i-ar fi furat 20.000 lei. Potrivit anchetatorilor, pe un alt focșănean l-a lăsat fără 10 mii de lei.
   Potrivit unor surse, bucureșteanul ar fi avut informații despre persoanele cu bani din Focșani, pe care le-ar fi urmărit dintr-un Logan vișiniu. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani nu au finalizat cercetările în acest caz, ancheta continuând cu suspectul în stare de libertate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?