Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Mădălina Ghenea are o nouă relaţie


   Fotomodelul și actrița română Mădălina Ghenea, fosta iubită a actorului Gerard Butler, are o relație cu un actor nominalizat la Globurile de Aur 2014, informează presa internațională. Michael Fassbender s-ar fi despărțit de atleta britanică Louise Hazel, cu care ar fi avut o relație din mai 2013, informează contactmusic.com. Tabloidul The Sun afirmă însă că Michael Fassbender, în vârstă de 36 de ani, ar fi mers cu Mădălina Ghenea într-o vacanță în Noua Zeelandă, în noiembrie, și ar fi petrecut Revelionul alături de ea, în România.
   Starul irlandez a preferat să păstreze însă secretul asupra noii sale relații amoroase și a ales să meargă cu sora lui mai mare, Catherine, la gala de decernare a Globurilor de Aur, duminică seară, la Hollywood, unde a pierdut însă trofeul pentru cel mai bun rol secundar într-un lungmetraj în favoarea actorului Jared Leto, care a impresionat în filmul „Dallas Buyers Club”.
   Mădălina Ghenea, fost model Peroni, în vârstă de 25 de ani, a avut o relație de nouă luni, începută în septembrie 2012, cu Gerard Butler, fostul coleg al lui Michael Fassbender din distribuția filmului „300”. Presa internațională a asociat adeseori numele ei și cu cel al actorului american Leonardo DiCaprio.
   Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com și, pe lângă cariera din modă, a devenit interesată și de actorie și a jucat în filmul „Dom Hemingway” în care apare alături de Jude Law. 
   Michael Fassbender a avut o relație cu Nicole Beharie, în vârstă de 28 de ani, colega sa din distribuția filmului „Shame”, care a anunțat despărțirea cuplului, pe Twitter, în ianuarie 2011. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?