Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Atleţii focşăneni se pregătesc în sală, la Bacău


   Patru atleți de la Liceul cu Program Sportiv și CS Unirea Focșani se află în această perioadă într-un stagiu de pregătire la Bacău, cantonament care va dura șapte zile. Alături de antrenorul Gicu Alexandrescu au făcut deplasarea în orașul lui Bacovia atleții Cosmin Musteață, Vlad Dulcescu, Cristian Gheorghe și Daniela Coman.  „Am ales să ne pregătim la Bacău deoarece acolo există o sală cu pistă, dar și pentru a ne pune la punct cu pregătirea fizică în vederea competițiilor viitoare”, ne-a declarat antrenorul Gicu Alexandrescu. Stagiul este asigurat de Liceul cu Program Sportiv Focșani. Federația Română de Atletism a păstrat tradiția, deschizând anul competițional la Bacău, odată cu Cupa Bistriței. 
   Din 1985, așa a fost în fiecare an. Este, totuși, singura competiție din ianuarie găzduită de Sala de Atletism din Bacău, întrecere la care vor concura și atleții de la CS Unirea Focșani, LPS Focșani și CS Atletic Adjud. 
   Vor urma pe 1 și 2 februarie Campionatul Național Universitar (un alt important concurs acordat tradițional Bacăului), combinat cu etapa a 2-a a CN  Seniori și Tineret. Pe 8 și 9 februarie, va urma Memorialul „Dorin Melinte” și etapa județeană pentru juniorii de toate categoriile. Alte concursuri, de mai mică importanță – respectiv concursurile interjudețene pentru juniori din 22-23 februarie și pentru copii din 8-9 martie, vor preceda „zona” pentru copii (15-16 martie) și, mai ales CN de juniori II (22-23 martie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?