Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Șoferi cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier


   Șase persoane sunt cercetate de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier. Oamenii legii spun că se fac cercetări pentru conducere cu permisul suspendat sau pentru că autorizațiile de circulație provizorie erau expirate. Polițiștii au găsit în trafic și doi conducători de mopeduri care nu aveau permise de conducere. „La data de 11.01.2014, ora 16.35, pe DN 23, în comuna Răstoaca, A. Eduard Mihai, de 27 ani, din municipiul Focșani, a fost depistat în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, care avea plăcuțe de înmatriculare provizorii atribuite altui autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat”, ne-a transmis inspectorul principal Bogdan Toader, din cadrul IPJ Vrancea. 
    Polițiștii îl cercetează și pe un bărbat din Negrilești. Oamenii legii spun că au oprit în trafic mașina condusă de bărbat pe data de 9 ianuarie, iar în urma verificărilor au constatat că autorizația de circulație provizorie era expirată din data de 04 ianuarie. „În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat”, a adăugat inspectorul principal Toader. 
    Tot pe data de 9 ianuarie, la ora 15.00, polițiștii din Valea Sării i-au depistat pe Ionuț  C. și Lucian B., de 22 ani, ambii din localitate, în timp ce conduceau mopeduri, fară ca acestea să fie înregistrate și fără ca ei să aibă permise de conducere. Și pe numele lor au fost întocmite dosare penale. Și un bărbat din județul Ialomița a ajuns în atenția polițiștilor vrânceni. Oamenii legii spun că „P. Lilian, de 31 ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Ialomița, conducea un autoturism având dreptul de conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal”.
    Tot polițiștii din Focșani i-au întocmit dosar penal și lui Maricel M., de 49 de ani, din comuna Biliești. Polițiștii spun că acesta conducea un autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată de pe data de 8 ianuarie. Mașina pe care o conducea bărbatul a fost indisponibilizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?