Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Comedia ”Mă mut la… tata?”, cu Adriana Trandafir, la Teatrul Municipal


   Focșănenii au parte de o surpriză teatrală la sfârșitul lunii ianuarie. Luni, 27 ianuarie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia”  veți putea urmări comedia „Mă mut la… tata?”, de Andreas Petrescu, adusă de Compania de Teatru D”Aya și Centrul Cultural pentru Unesco „Nicole Bălcescu”. Distribuția este specială: Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Andreas Petrescu, Anca Dinicu/ Ioana Ancea și Gabriel Fătu. Regia este semnată de Gelu Colceag.   
   Piesa de teatru „Mă mut la… tata?” este o continuare a celei intitulate „Mă mut la mama!”, cu aproape aceeași distribuție. „Oricine a văzut prima parte și-a pus întrebări. Una dintre ele însă a fost cea mai importantă: „Oare Florin Piersic este iubitul mamei?”. E clar că trebuie să vezi partea a doua. Nu doar ca să afli răspunsul. Trebuie să te simti la fel de bine ca atunci când ai văzut „Mă mut la mama!”. Să râzi continuu, din momentul în care intri în sala de teatru, până când se termină spectacolul. Să simți că merită fiecare minut pe care l-ai petrecut acolo!”, scrie în prezentarea spectacolului.  
   E un serial. Primul serial din teatru, în care fiecare spectator se va simți ca și cum ar asista la o scenă din propria familie. Povestea e simplă. O mamă, care deși are aproape 60 de ani, se simte încă tânără și ar vrea să aibă un iubit, fiind singură de multă vreme. Vrea să trăiască. Cei doi băieți ai ei, deși trecuți de 35 de ani, nu pot să înțeleagă că mama are o viață și trebuie să se bucure de ea. Așadar, mai apare un personaj. Iubitul ei! Cine este acest iubit, de ce nu îl acceptă băieții și câte îi fac ei, pentru a scăpa de el, aceasta este intriga piesei. „O poveste adevărată de viață a fost transformată într-un spectacol pe care să nu îl uiți ușor. Unii zic că e o poveste tristă. Alții spun că nu au râs atât de tare, de 20 de ani. Rămâne să te convingi singur! „Mă mult la… tata?” e noua întrebare la modă. E o comedie și ai să râzi cu lacrimi. Ai să râzi printre lacrimi. E spectacolul despre care vorbește toată lumea”, mai spun organizatorii. Durata spectacolului este de o oră și 40 de minute. 
   Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”, deschisă zilnic, între orele 10.30 – 14.30 și 16.30 – 18.30. Prețul unui bilet este de 60 lei. Reprezentația piesei „Mă mut la… tata?” are loc, la începutul acestui an, în mai multe orașe din țară, printre care București, Pitești, Ploiești, Iași și Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?