Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Un şofer a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţ


   Un bărbat de 57 de ani, din Focșani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Focșani, aseară, după ce a fost rănit în urma unui accident rutier. Gheorghe Gheba conducea un autoturism Renault Clio, iar pe drumul dintre Garoafa și Focșani a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile.
   Potrivit informațiilor primite de la polițiști, șoferul a fost găsit  conștient și spunea că se simte bine dar, aseară, urma să fie supus unor investigații medicale pentru a se stabili cu exactitate ce răni a suferit. El urmează să fie audiat de polițiști pentru a se stabili cauza accidentului.
   Oamenii legii au întocmit deja un dosar penal de cercetare. „Accidentul s-a produs pe DN 2 E85, între Focșani și Garoafa. Din primele verificări a rezultat că un bărbat din Focșani, în timp ce conducea un autoturism marca Renault Clio dinspre Adjud către Focșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto. Cercetările sunt continuate în vederea stabilii cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului”, ne-a declarat inspectorul principal Săndel Stoica, de la Serviciul Poliției Rutiere Vrancea.
   La momentul producerii accidentului pe drumul european se circula cu dificultate din cauza ceții dense. Județul Vrancea a fost sub atenționarea meteo Cod Galben ceață de ieri, până la ora 23.00. Potrivit informațiilor postate pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie, ceața a redus vizibilitatea sub 200 metri și pe alocuri chiar sub 50 metri. Aseară, în jurul orei 19.00, pe DN 2 M, Focșani-Unirea, se circula extrem de greu și abia se vedea la câțiva metri în față.
   În condiții de ceață, polițiștii spun că șoferii trebuie să adopte o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare și să evite efectuarea depășirilor care, în condițiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.
   Polițiștii rutieri recomandă ca luminile de întâlnire să fie aprinse și ziua pe toate categoriile de drumuri. Atenție deosebită necesită și sistemul de ventilație-dezaburire a parbrizului și lunetei mașinii care trebuie să funcționeze foarte bine. De asemenea, viteza nu este recomandată pe o astfel de vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?