Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Polițiștii le-au făcut „cadou” câte un dosar penal


    Patru șoferi s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier. Sâmbătă, la ora 10.00, pe DJ 205E, în comuna Garoafa, Cornel-Gheorghiță A., de 34 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere.
    Duminică noapte, la ora 3.10, pe Bulevardul Independenței din Focșani, polițiștii l-au depistat pe Marius G., de 24 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism Ford fără să aibă permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,71 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El este cercetat acum pentru două infracțiuni.
    Dosar penal a fost întocmit și pe numele unui tânăr din Sihlea. „La data de 3 ianuarie a.c., ora 20.00, polițiștii din Gugești l-au depistat pe DJ 202E, în comuna Sihlea, pe V. George, de 23 ani, din localitate, care conducea autoturismul marca Ford Focus având autorizația de circulație expirată din 02.01.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a transmis inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Ghinion a avut și Mihăiță C., de 29 de ani, din Dumitrești. Oamenii legii ne-au spus că el conducea o autoutilitară Dacia fără să aibă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?