Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ: VIDEO şi GALERIE FOTO: O tȃnără a murit şi alte patru au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac


   
Petrecerea de Revelion s-a transformat într-o tragedie pentru cinci tinere din județul Galați. Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac, iar una dintre fete a murit. Celelalte patru au ajuns în stare gravă la spital. Nenorocirea s-a produs luni, la orele prȃnzului, pe DN 2L, la intrarea în comuna Soveja, localitate în care tinerele trebuiau să-și petreacă Revelionul alături de alte persoane. Într-o curbă ușoară, Lorena Damian., de 18 ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Daewoo Matiz, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului mașina s-a făcut praf. Două dintre fete au rămas prinse între fiarele mașinii, fiind nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare, iar alte două au ieșit singure din mașină. Cea de-a cincea, Natalia Lupoaie, de 18 ani, care se afla pe bancheta din spate a murit pe loc. Åžoferița, Lorena Damian și pasagerele Mădălina Tăbăcaru., de 17 ani, Cristina Dolea, tot de 17 ani și Anca Åžtefan., de 18 ani,  au ajuns la spital cu răni destul de grave. Polițiștii au pus accidentul pe seama neatenției în conducere, a lipsei de experiență, dar și pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la drum, care în zona respectivă are denivelări. Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac în continuare cercetări pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. 
   „Accidentul s-a produs la data de 30.12.2013, la orele 12.20, pe DN 2L, în afara comunei Soveja. Din primele cercetări rezultă că o tȃnără de 18 ani, în timp e conducea un autoturism marca Daewoo Matiz, dinspre Panciu către Soveja, într-o curbă la stȃnga și pe o porțiune de drum cu denivelări, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat decesul uneia dintre pasagerele de pe bancheta din spate și rănirea altor patru persoane. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, ne-a precizat comisarul șef Adrian Huzum, de la Poliția Rutieră Vrancea. 
   După accident la fața locului au ajuns și mai mulți tineri alături de care fetele urmau să petreacă de Revelion și care ajunseseră în stațiune cu puțin timp înaintea lor. Aceștia au fost nemulțumiți de faptul că porțiunea de drum cu denivelări nu este semnalizată corespunzători, ei considerȃnd că ar fi trebuit să fie montate mai multe indicatoare. De altfel, prietenii fetelor au fost și cei care au strȃns lucrurile pe care acestea le aveau în mașină, respectiv haine, cosmetice, sticle cu șampanie și alte produse pe care urmau să le pună pe masa de Revelion. 

Articolul precedent
Articolul următor

37 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?