Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bătaie la centrul de colectare a fierului vechi


   Alin Sorin G., de 25 de ani, din Slobozia Bradului, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, care îl acuză de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 
   Potrivit rechizitoriului, la data de 12 iulie, tânărul a mers la un centru de colectare a fierului vechi, unde s-a întâlnit cu partea vătămată, care dorea să își cântărească mașina. După ce a cântărit mașina, victima a efectuat manevra de mers înapoi pentru a întoarce autoturismul, iar inculpatul a atenționat-o că era să-l lovească. La scurt timp, partea vătămată a revenit să cântărească din nou autoturismul, iar cei doi s-au luat la ceartă și mai apoi la bătaie. Partea vătămată și-a scos certificat medico-legal cu care a demonstrat procurorilor că a avut nevoie de 14-16 zile de îngrijiri medicale pentru a se reface în urma loviturilor primite de la inculpat. 
   În fața procurorilor, Alin a recunoscut fapta și a declarat că a reacționat în acest mod deoarece a fost amenințat cu un cuțit și a fost nevoit să se apere. Partea vătămată are pretenții civile de la inculpat și vrea să fie despăgubit cu 3.500 de lei. Dosarul va fi soluționat de magistrații Judecătoriei Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?