Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

„Moş Crăciun a întinerit“, la Liceul Pedagogic


   Elevii mai multor clase de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani au participat, în sala de sport a unității de învățământ, la o activitate sportivă desfășurată sub genericul „Moș Crăciun întinerește”. Printre echipele implicate în activitate au fost și cele de dans modern și majorete, care reprezintă Liceul Pedagogic la Olimpiada Națională a Sportului Åžcolar.
   Elevii au reușit să facă o adevărată demonstrație de măiestrie sportivă, eleganță și dăruire. Printre scopurile activității au fost îmbunătățirea capacității de prelucrare a mișcării, stimularea creativității și imaginației prin intermediul sportului, integrarea elevilor în grupuri și dezvoltarea capacității de a comunica prin intermediul mișcării. Activitatea a fost o reușită atât din punct de vedere al organizării, cât și din punct de vedere al implicării elevilor.
   Toți participanții, respectiv elevi, profesori și directorii liceului, au apreciat că activitatea a fost un succes, pentru că astfel de momente pot să unească și să mobilizeze elevii, pentru a-i determina să-și dovedească capacitatea de a se autodepăși. Activitatea „Moș Crăciun întinerește” a fost realizată sub îndrumarea profesoarelor de educație fizică și sport Ioana Paizan și Constanța Călțun.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?