Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Cătălin Toma, „Cel mai bun primar de comună din Regiunea Sud-Est“


    Primarul din Jariștea, Cătălin Toma, a fost recompensat de Revista Română de Administrație Publică Locală (RRAPL) cu premiul „Cel mai bun primar de comună din Regiunea Sud-Est”. Distincția a fost acordată în cadrul Galei Administrația Publică Locală la Înălțime, eveniment care a avut loc la Brașov în perioada 12-13 decembrie 2013. „Este un premiu care mă onorează și care arată că, cu perseverență și cu proiecte bune, putem îmbunătăți serviciile și implicit viața locuitorilor comunei. Å¢in să mulțumesc locuitorilor comunei Jariștea care au avut și au încredere în mine și le transmit că voi continua proiectele de modernizare a comunei noastre”, a declarat primarul Cătălin Toma.
    În cadrul evenimentului de la Brașov, a avut loc și Concursul Național de Proiecte din Administrația Publică Locală „Cele bune să se-adune”, Consiliul Județean Vrancea fiind recompensat cu premiul I pentru proiectul „Drumul de glorie al Armatei Române în Primul Război Mondial”, la secțiunea „Turism la nivel național”, unde a concurat cu alte câteva zeci de proiecte de succes aparținând autorităților administrației publice de la nivel local și central.
    Consiliul Județean Vrancea a finalizat recent implementarea  proiectului „Drumul de glorie al Armatei Române în Primul Război Mondial”, în cadrul căruia au fost reabilitate mausoleele Focșani, Soveja, Mărăști și Mărășești. Proiectul inițiat de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională și cofinanțat de la bugetul național și prin contribuția Consiliului Județean Vrancea, având o valoare totală de 21.938.105,58 lei din care 14.558.092,68 lei FEDER și 2.038.995,89 lei de la bugetul național.  

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?