Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Locuri de muncă pentru șomeri


   Lista locurilor de muncă vacante, dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, cuprinde 245 de oferte pentru șomerii vrânceni, făcute de angajatori autohtoni. Astfel, au posibilitatea semnării unui contract de muncă cei de profesie hidrolog, inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer construcții hidrotehnice și psiholog în specialitatea psihologie clinică. Locuri disponibile sunt și pentru persoanele de meserie maistru electrician în construcții, supraveghetor jocuri (cazino), amanetar, frizer, casier, agent de intervenție pază și ordine, zidar rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher (exclusiv restaurator), instalații tehnico-sanitare și de gaze, zugrav, sudor, tinichigiu în construcții, lăcătuș construcții metalice și navale, lăcătuș mecanic, mecanic auto, mecanic utilaj, electrician de întreținere în construcții, electrician echipamente electrice și energetice, tâmplar universar, preparator-dozator adezive, rășini, lacuri și emailuri în industria lemnului, tâmplar mecanic la frezat și găurit, operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, șofer autocamion/mașină de mare tonaj, macaragiu și spălător vehicule. Se caută, de asemenea, și muncitori necalificați în industria confecțiilor și muncitori necalificați la asamblarea, montarea pieselor. 
   Foarte multe oferte de muncă (409) vin din partea angajatorilor din țările Comunității Economice Europene. Astfel, în Ungaria se caută inginer mecanic/șef departament construcții placă, inginer mecanic/șef departament, inginer mecanic/constructor tehnologie de placă și inginer mecanic. În Germania se pot angaja cei de meserie asistent medical în geriatrie, psihoterapie sau ergoterapie, operator mașini mase plastice, bucătar, demichef de rang, personal de serviciu, supraveghetor de noapte, personal servicii clienți în cafenea/bar, bucătar specialist/chef de rang, bucatar chef/chef de pârtie și barman. 
   În Marea Britanie sunt oferte de muncă pentru asistenți medicali, seniori asistenți sociali, programator, senior programator, analist programator, administrator baze de date, analist financiar și 150 de posturi de asistenți medicali. În Norvegia sunt disponibile locuri pentru inginer producție, inginer proiectant CATIA și manager, ghid turistic, mecanic vehicule grele, bucătar preparate indiene și operator CNC, în Irlanda sunt căutați 40 de ciontolitori, tranșatori carne, în Franța cinci medici specialiști: medicină generală, medicina muncii, radiologie, ginecologie, urologie, oncologie, iar în Republica Cehă 15 șlefuitori pilitori. 
   Angajatori din Spania vor să angajeze persoane calificate ca și controlor și programator CNC, manager (lider) proiect, web designer/conducător echipă, analist senior J2EE/conducător echipă, consultant junior J2EE. În Danemarca pot încheia contracte de muncă medici specialiști radiologie, cardiologie, ginecologie, geriatrie, în Italia sunt căutați un manager de export și trei agenți serviciu clienți, în Polonia un specialist IT, iar în Belgia 3 manageri HSE (sănătate, siguranță și mediu) în construcția de poduri, 5 ingineri birou tehnic și tot atâția ingineri metodiști. 
 Informații suplimentare cu privire la locurile de muncă din țările Comunității Economice Europene pot fi obținute la telefon 0237.224.677, 0237.224.678 sau 0237.617.964, persoane de contact Daniela Brihoianu, de la AJOFM Vrancea, și Melania Bălescu, de la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Focșani. Melania Bălescu poate oferi informații și cu privire la locurile de muncă din Vrancea, la telefon 0237.230.186.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?