Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Ce îşi doresc copiii de la Moş Crăciun ? Citeşte şi vei afla


   Mai mulți copii de la Grădinița cu Program Prelungit nr.17 din Focșani îmbrăcați în straie de sărbătoare, l-au așteptat aseară, emoționați, pe Moș Crăciun. Fetițele s-au îmbrăcat în rochițe albe și au afișat zâmbete largi, iar băieții au purtat costum și papion. Entuziasmul copiilor a fost mare, pentru că și dorințele, pe care le-au împărtășit moșului, au fost pe măsură. 
   Unii au vrut jucării, alții și dulciuri. „Îmi doresc să îmi aducă o sanie Moș Crăciun pentru că îmi place iarna mult de tot. Mi-a plăcut când a nins și am atins fulgii și erau reci și albi. A venit la mine și Moș Nicolae cu dulciuri și jucării. Acum abia îl aștept să îmi aducă săniuța să mă dau cu ea”, a spus Cristian Daschievici, un băiețel blond, simpatic și cuminte, de numai 4 anișori. 
   Lângă el, Miruna enumera ce așteaptă de la Moș Crăciun. Un ponei și o trusă de steluțe îi trebuie musai. Spune că a fost tot anul cuminte și speră că moșul îi va îndeplini toate dorințele. „Îmi doresc un ponei de la Moș Crăciun și trusa de steluțe. Eu cred că o să mi le aducă pentru că am fost cuminte. El este un om mare ce poartă un cojoc, are un toiag și cu un sac mare în spate. Este tot îmbrăcat în roșu și vine la copiii cuminți. O să îi spun poezii și cântecele să îmi dea ce îmi doresc. Dacă îmi va aduce daruri îi promit că sunt cuminte”, a spus Miruna Andreea Buzatu, de 5 ani. 
   Cristina își dorește de la moș un căruț pentru bebe, o păpușă bebe și hăinițe frumoase, cu care să-l îmbrace. Nu s-ar supăra deloc dacă ar primi și câteva pijamale noi, de data aceasta pentru ea. Așa că s-a așezat cuminte lângă brad și la așteptat cu emoții pe Moș Crăciun. „Aștept să vină pe Moș Crăciun. Îi voi spune o poezie cu brăduțul și aștept cadoul de la el. Sunt îmbrăcată cu rochiță albă pentru că sunt un îngeraș. Vreau să îmi aducă Moșul un căruț cu un bebe și multe haine cu care să îl schimb pe bebe, iar pentru mine vreau multe pijamale”, a povestit Cristina Manea. 
Atunci când Moș Crăciun și-a făcut apariția, s-au emoționat și cadrele didactice, nu doar copiii. Pentru acest moment, cadrele didactice au pregătit un moment artistic de poezii și colinde. „Cu nerăbdare îl așteptăm pe Moș Crăciun și la noi în grădiniță. Toate cadrele didactice au pregătit serbări și scenete deosebite dedicate sărbătorilor de iarnă. Copiii sunt fericiți și așteaptă cu nerăbdare venirea Moșului. Au spus ce își doresc, iar acum așteaptă darurile ce conțin dorințele lor”, a spus directoarea grădiniței, Fănica Bud. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?