Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Serbare pentru gimnastele de la Clubul Sportiv Şcolar din Focşani


   Antrenorii și colaboratorii din cadrul Clubului Sportiv Åžcolar de Gimnastică au ales-o pe sportiva Ana Maria Puiu drept cea mai bună gimnastă a clubului. Sportiva pregătită de Carmen Smeu a obținut cele mai bune rezultate în 2013. Pe locul doi se află Elena Iuliana Smadi, iar locul trei în ierarhia celor mai bune gimnaste ale Vrancei este ocupat de Adelina Ciubotaru. „2013 a fost un an foarte bun din punct de vedere al performanțelor pentru Clubul Sportiv Åžcolar de Gimnastică Focșani. Este cel mai bun sezon competițional al nostru din ultimii 10 ani. Toate sportivele au muncit mult la antrenamente și rezultatele s-au văzut în competițiile naționale și internaționale la care am participat. Sunt copile de viitor și de perspectivă”, ne-a declarat Florin Roșioru, directorul CSÅž de Gimnastică din Focșani. 
  Micuțele gimnaste vor fi premiate astăzi, la ora 14.00, la sediul clubului, unde va fi organizată o festivitate de premiere, în cadrul căreia sportivele vor fi răsplătite cu diplome, cupe și cadouri. Micuțele gimnaste de la Clubul Sportiv Åžcolar din Focșani vor avea emoții mari. Îl vor aștepta cuminți pe Moș Crăciun, care nu va lipsi la sărbătoarea gimnasticii focșănene și va aduce cadouri micuțelor prințese. „Părinții și antrenori care vor fi prezenți în sala de gimnastică sunt siguri că vor contribui la atmosfera de sărbătoare și le le vor încuraja cu aplauze în timpul demonstrațiilor pe sportivele care vor să ajungă într-o bună zi să reprezinte România în competițiile naționale și internaționale”, a mai spus Florin Roșioru.
   Cele mai bune gimnaste ale Vrancei:
1. Ana Maria Puiu (antrenor Carmen Smeu),
2. Elena Iuliana Smadi (antrenor Carmen Smeu),
3. Adelina Ciubotaru (antrenor Carmen Smeu),
4. Teodora Pătrașcu (antrenor Carmen Smeu),
5. Andra Rusu (antrenori Cezar Stoica și Daniela Trandafir),
6. Diana Valesereanu (antrenori Carmen Smeu și Cezar Stoica),
7. Iohana Pasere (antrenori Florin Roșioru și Nicoleta Răducan),
8. Denisa Manole (antrenori Florin Roșioru și Nicoleta Răducan),
9. Loredana Constantin (antrenori Doina și Dănuț Vulcan),
10. Georgiana Oncioiu (antrenori Nicoleta Răducan și Florin Roșioru) și Delia Dumitrache (antrenori Doina și Dănuț Vulcan).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?