Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Judoka Andreea Ştefănescu, cea mai bună sportivă de la CSM 2007 Focşani


   Clubul CSM 2007 Focșani, club care este finanțat de Primăria și Consiliul Local Focșani și-a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2013, performeri care au adus medalii din competițiile naționale, europene și mondiale. Pe prima treaptă a podiumului se află judoka Andreea Åžtefănescu (sportivă care are dublă legitimare cu clubul Unirea Focșani), iar pe pozițiile a doua și a treia se află doi karateka, Bogdan Alpreotesei și Andreea Arginteanu.
    Top 10 la CSM 2007 Focșani:
1. Andreea Åžtefănescu – vicecampioană mondială – judo.
2. Bogdan Alpreotesei – dublu medaliat cu bronz la Campionatul Mondial și vicecampion european la karate SKDUN – arte marțiale.
3. Andreea Arginteanu – campioană europeană la karate SKDUN – arte marțiale.
4. Mirela Constantin – medalie de bronz la Campionatul național de seniori – judo și Ana Roberta Anghel – vicecampioană națională de tineret și medalie de bronz la Campionatul național de juniori – atletism.
5. Dragoș Pantazică – vicecampion mondial și european la karate SKDUN – arte marțiale.
6. Alexandru Munteanu – vicecampion național U 21 – judo.
7. Elena Adelaida Toma, Bianca Gabriela Banciu, Andreea Simona Toma – dublu campioane naționale și medaliate cu bronz la Campionatul național pe echipe de 18 ani – șah. 
8. Sorina Å¢urcanu – medaliată cu bronz la Campionatul Național U 21 și la Cupa României și vicecampioană națională universitară – judo.
9. Teodora Avădăni, Alexandra Ioana Banciu, Ana Maria Banciu -vicecampioane naționale și medaliate cu bronz la Campionatul național pe echipe de 12 ani – șah.
10. Radu Vîrnă – component al lotului național și participant la Campionatul European – baschet, Iulian Neață – handbal, Mihaela Tașkiran – volei. Clasamentul a fost stabilit de antrenorii CSM Focșani 2007 având în vedere rezultatele în competițiile internaționale, nivelul acestor competiții, categoria de vârstă – seniori, tineret, juniori, cadeți – la care sportivii au concurat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?