Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Avocata Ionelia Vulpescu a fost înmormântată la Biliești


   Avocata Ionelia Vulpescu a fost înmormântată ieri, în cimitirul din comuna Biliești. Ea a fost condusă pe ultimul drum de familie, rude, prieteni, colegi de la Baroul Vrancea, oameni politici și simpli localnici. „Cuvintele sunt neputincioase și nu pot exprima durerea și tristețea ce ne-a cuprins inima acum, când un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu. Este o pierdere dureroasă pentru fiecare dintre cei care au cunoscut-o și prețuit-o. Întreg Biroul Politic Teritorial al PNL Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu s-o odihnească!”, a transmis Tiberiu Condrea.
  Avocata Ionelia Vulpescu s-a stins din viață duminică, la Spitalul Județean de Urgență Focșani, fiind răpusă de o boală necruțătoare. Ea se internase vineri în Secția de Gastroenterologie, iar duminică, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat. Avea doar 52 de ani. Vestea a picat ca un trăsnet asupra colegilor de breaslă. Aceștia știau că avocata este bolnavă, dar nimeni nu bănuia cât este de grav. Potrivit unor surse, Ionelia Vulpescu ar fi fost operată într-un spital din Timișoara, dar din păcate starea sa nu s-a îmbunătățit. După externare, s-a întors acasă, dar s-a simțit din nou rău, așa că s-a internat în Spitalul Județean de Urgență, unde a și murit. 
„Monitorul de Vrancea” transmite condoleanțe familiei îndoliate. 
 
           Dumnezeu să o odihnească în pace!
  In memoriam Ionelia Vulpescu 
NELA VULPESCU pleacă dintre noi și trece STYXUL curajoasă cu surâsul ei de mândrie și împăcare. Lasă casă de poveste înecată în trandafiri, cu cuptorul fermecat și iazul cu apă răcoroasă, lasă în fiece pom lacrimă și apăsarea unei despărțiri cumplite, ne lasă cu amintirile despre ea și marea ei bătălie, câștigată pe o redută care azi se năruie. 
Noi, colegii de facultate, o grupă ca o familie, o veghem și o vom păstra așa cum o știam noi: frumoasă și caldă ca o ploaie de vară. SÄ‚ TE RIDICI LA STELE ȘI SÄ‚ NE PRIVEȘTI DE ACOLO CÂND DORUL NE MACINÄ‚, CÂND NE VA FI GREU ÎN LUMEA ASTA, PE CARE TU AI PÄ‚RÄ‚SIT-O! Mă întreb dacă e drept să ne îndoim de justiția divină și dacă nu cumva cei aleși să plece au rânduielile gata pentru marea călătorie. 
Eu, în numele meu și al colegilor de facultate, am fost aseară (marți seara-n.r.) să stăm de vorbă cu colega și prietena noastră AVOCAT NELA VULPESCU și iată că prea multe răspunsuri nu am găsit la pragul dintre cele două lumi, dincolo de care ea ne privește surâzând, după o suferință cumplită. Câți oare știu câtă amărăciune adunase dincolo de acest surâs ??? Am aflat însă de la ea doar atât: că dincolo de răutățile lumești e lumina, e ușurarea, e uitarea, înălțarea și ÎNVIEREA! 
Adio draga mea și draga noastră! Nu ai cum să știi câtă furtună ai strânit în inimile noastre, câtă deznădejde și cât dor!!! Dar te vom aștepta la răscruci de tămăduire și de alinare, la răspinteni de viață fără de moarte și ți-om răpi veșniciile una câte una, până să te întorci acasă la MAREA ÎNVIERE! Bunul DUMNEZEU SÄ‚ TE PRIMEASCÄ‚ ÎN GRÄ‚DINA LUI CEA MARE!
  Lucica Nistor și colegii de facultate Vali, Vivi, Angelica, Doina, Geta, Camelia și toți ceilalți  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?