Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Eduard Crucianu: cel mai bun karateka de la Kazumi Panciu


   Clubul de karate Kazumi Panciu și-a desemnat cei mai buni sportivi ai anului 2013, karateka care au avut comportări remarcabile la întrecerile naționale, europene și mondiale din acest an. „Doresc să mulțumesc minunaților părinți ai sportivilor clubului Kazumi pentru încrederea și sprijinul acordat necondiționat”, a spus antrenorul sportivilor de la CS Kazumi Panciu, sensei Marius Cojocaru. 
   În acest an, clubul de karate din Panciu a încheiat un parteneriat cu firma de pază UMO SERV. „Acest parteneriat a fost încheiat în scopul promovării lucrurilor de calitate și de valoare care se fac în Vrancea cu ajutorul nostru, atât în serviciul de pază și protecție, cât și în domeniul performanțelor sportive”, a spus sensei Marius Cojocaru. La rândul său, directorul UMO SERV, Marius Ulmeteanu, a precizat că protocolul a fost încheiat pe baza rezultatelor obținute de karateka de la Kazumi Panciu în competiții. „Firma noastră sprijină sportivii vrânceni care au evoluții bune la competițiile naționale și internaționale și promovează cu succes imaginea județului Vrancea pe plan intern și extern„, a punctat Marius Ulmeteanu. 
   Cel mai bun sportiv al clubului Kazumi Panciu în 2013 a fost desemnat Eduard Crucianu, urmat în clasament de Cerasela Puflea și Elisabeta Paizan.
   Top 10 la CS Kazumi Panciu:

1. Eduard Crucianu.
2. Cerasela Puflea,
3. Elisabeta Paizan,
4. Alexandra Lișiță,
5. Anca Grigoraș,
6. Cristina Surugiu,
7. Eusebiu – Tomiță Modîrjac,
8. Georgiana Cociorbă,
9. Robert Neacșu,
10. Ancuța Vișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?