Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Coliziune între un Fiat și un taximetru, soldată cu rănirea unui copil


   Două mașini s-au ciocnit ieri, pe Bulevardul București din Focșani. Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Mai exact, o șoferiță, Valentina C., a ieșit cu mașina de pe o stradă laterală fără să acorde prioritate de trecere unui taximetru, condus de Marian Doru T., care circula pe Bulevardul București.
   În urma accidentului, un copil, care se afla în mașina care nu a oprit, a fost rănit ușor. „Conducătorul unui autoturism marca Fiat a pătruns pe Bulevardul București, de pe calea de acces către ROMSEH fără a respecta semnificația indicatorului «Oprire», moment în care a intrat în coliziune cu un taximetru, care se deplasa pe Bulevardul București. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui minor, aflat în calitate de pasager în autoturismul marca Fiat. Acesta a primit îngrijiri de la echipajul medical sosit la fața locului, nefiind transportat la spital. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, a precizat subcomisarul Mădălin Ciolan, din cadrul Biroului Rutier Focșani. Șoferița va avea permisul de conducere suspendat pe toată durata cercetărilor.
    Polițiștii au venit cu precizări și în cazul accidentului produs luni seara, la Domnești, în care victimă este un cetățen elvețian. Din verificările efectuate la locul accidentului a rezultat că elvețianul a ajuns cu mașina într-un cap de pod din cauza neatenției la volan, dar și pe fondul oboselii. „La data de 02.12.2013, ora 18.45, pe DN 2 în localitatea Domnești, M. Rodolphe, de 66 ani, cetățean elvețian cu domiciliul în municipiul Onești, județul Bacău, în timp ce conducea auto marca Mercedes, din cauza neatenției a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un podeț din beton. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?