Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Opt echipe de elevi s-au întrecut pentru tabla interactivă de la Premium Porc


   Opt echipe de la școlile din Focșani și comunele Slobozia Ciorăști și Golești și-au prezentat proiectele, ieri, pentru concursul „A smart board for students that break borders”, organizat de Premium Porc Group. Timp de două ore, la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia”, elevii și-au prezentat ideile prin care au sperat să îi convingă pe membrii juriului că merită tableta inteligentă de la Premium Porc. Potrivit organizatorilor, în competiție s-au înscris elevi de la școlile „Nicolae Iorga”, „Anghel Saligny”, „Al. Vlahuță”, „Ștefan cel Mare”, nr. 3 și din comunele Goleși și Slobozia Ciorăști. Elevii au interpretat piese de teatru, au realizat aplicații software, proiecte ecologice, au cântat, au dansat Hora Unirii. Fiecare echipă a primit puncte din partea juriului care a luat în calcul munca în echipă, creativitatea proiectului, originalitatea, modul în care a fost realizată prezentarea, punerea în valoare a echipei în cadrul prezentării. 
 La eveniment a fost prezentă și inspectorul general al Inspectoratului Școlare Județean, Vasilica Zaharia, care a felicitat compania organizatoare pentru implicarea în activitatea educativă și derularea proiectului. Reprezentanții Premium Porc au arătat că „A smart board for students that break borders” este un concurs dedicat profesorilor și elevilor din municipiul Focșani și localitățile Slobozia Ciorăști și Golești, iar scopul este de a promova munca în echipă. 
 Premiul cel mare este o tabletă interactivă, un instrument educativ folosit pe larg în țările occidentale și mai puțin în România din cauza costurilor foarte mari. Premierea câștigătorilor va avea loc joi, de la ora 10.00, la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?