Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

A călcat cu mașina un pieton întins pe asfalt


   Un accident mai puțin obișnuit s-a produs duminică seara, pe DN 2 M, în comuna Mera. Un tânăr din localitate a călcat cu autoutilitara pe care o conducea un localnic, care era întins pe partea carosabilă. 
   Evenimentul rutier a fost anunțat la ora 18.30. Oamenilor legii li s-a comunicat că un tânăr de 26 de ani, Cătălin Marian P., din Mera, a dat cu mașina peste un bărbat din aceeași localitate, care la momentul producerii accidentului era întins pe asfalt. În urma sesizării, polițiștii de la Rutier s-au deplasat la Mera, împreună cu un polițist criminalist pentru a efectua cercetarea la fața locului. 
Până în acest moment nu se știe dacă victima, Fănică P., de 79 de ani, a murit după ce a fost lovit de mașină sau dacă nu cumva i s-a făcut rău înainte de eveniment. „Din primele verificări a rezultat că un tânăr de 26 de ani, din localitatea Mera, în timp ce conducea o autoutilitară marca Fiat, pe direcția Odobești-Reghiu, din cauza neatenției în conducere a accidentat mortal un bărbat de 79 de ani, din aceeași localitate, care avea calitatea de pieton și era căzut pe partea carosabilă. Așteptăm concluziile medico legale pentru a ști cu exactitate cauza morții”, a  explicat comisarul Cătălin Candea, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea. 
   Există posibilitatea ca bărbatului să i se fi făcut rău și să fi căzut pe partea carosabilă, dar și ca decesul să fi avut o altă cauză. În acest sens, polițiștii au trimis o adresă către Serviciul de Medicină Legală, care urmează să comunice din ce cauză a murit pietonul. În funcție de ceea ce li se va comunica, polițiștii vor dispune și măsurile corespunzătoare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?