Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Și-a bătut fosta soţie în parcarea unui supermarket


    Un bărbat din Focșani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, fiind acuzat că și-a bătut fosta soție. Cei doi s-au întâlnit în parcarea unui supermarket din Focșani, pentru a discuta chestiuni legate de copiii pe care îl au împreună, dar discuția a degenerat, iar bărbatul ar fi lovit-o pe cea care i-a fost soție. Cei doi sunt divorțați din luna februarie. 
Ștefan P., de 49 de ani, este acuzat prin rechizitoriu de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.    Potrivit actului de sesizare a instanței de judecată, la data de 24 iunie, soții au convenit să se întâlnească pentru a discuta probleme legate de copiii lor, dar discuția nu a fost una tocmai calmă. Conform actelor de la dosarul cauzei,  bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii și picioarele, iar victima a apelat numărul unic de urgențe 112. În urma acestei întâmplări, victima și-a scos certificat medico-legal cu care a demonstrat că a avut nevoie pentru vindecare de 25-30 de zile de îngrijiri medicale. 
   La momentul în care a fost audiat de procurori, bărbatul a recunoscut că a avut o discuție cu fosta nevastă, dar că aceasta l-a provocat. Omul a spus că s-a enervat în momentul în care femeia i-a aruncat cheile de la mașină și l-a zgâriat pe mâini. El a susținut că a împins-o, iar ea a căzut. Femeia s-a constituit parte civilă și are pretenția ca fostul să soț să îi plătească suma de 30.000 de lei, ce reprezintă daune morale și materiale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?