Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Daniel Dumbravă şi Costin Corcoz, performeri la Sf. Gheorghe


   Sala Sporturilor „Szabó Kati” din Sfântu Gheorghe a fost zilele trecute gazda unui turneu de tenis de masă de categoria A din Circuitul Național Amatur, pe categoriile amatori și open. La competiția organizată de Asociația Sportivă Top Spin și Clubul Sportiv Electrica din Sf. Gheorghe au participat în jur de 100 de sportivi din toată țara, iar printre cei care au urcat pe podium și au primit cupe și diplome din partea organizatorilor s-au aflat și doi vrânceni. 
   În clasamentul la categoria amatori, unde au participat 72 de concurenți, focșăneanul Daniel Dumbravă s-a clasat pe primul loc, el fiind primul favorit la câștigarea turneului, iar în clasamentul Open, un alt vrâncean, Costin Corcoz s-a clasat pe locul III din cei 24 de sportivi care s-au aliniat la start. Organizatorii au acordat premii care au constat în diplome, cupe și medalii. 
   Pentru cei doi practicanți ai tenisului de masă va urma cea mai importantă competiție a acestui an, turneul final, care se va desfășura pe 7 decembrie la Brașov și care va reuni la start cei mai buni jucători de tenis de masă din România,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?