Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VREMEA la începutul săptămânii


Luni
   În sudul și în estul țării vremea va fi în general închisă și normală termic, iar izolat vor fi ploi slabe și burniță. În regiunile intracarpatice va fi ușor mai cald decât în mod obișnuit pentru această dată, informează Administrația Națională de Meteorologie. Cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea pe arii restrânse se va semnala ceață. În zona montană înaltă trecător vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade, mai mici în depresiunile intramontane.
   La București, vremea va fi apropiată de regimul termic normal, cu o maximă de 8…9 grade și o minimă de 3…4 grade. Cerul va prezenta înnorări mai ales în cursul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Marți

   Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros în sudul și în estul țării, unde izolat va ploua slab și va burniță. În restul teritoriului vor fi înnorări și pe arii restrânse ploi slabe, în special pe parcursul nopții. Vântul va sufla moderat cu intensificări pe crestele montane, în Moldova, Dobrogea și sudul Banatului. În orele dimineții, în zonele joase, vor mai fi condiții de ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 14 grade, iar cele minime între 1 și 11 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?