Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO: Stewardese şi piloţi la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic


   Adina Pruteanu a fost desemnată Miss Boboc „stewardesă” a Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani în timp ce  Simone Ghinea a fost desemnat Mister Boboc „cel mai frumos pilot” în cadrul unui bal de neuitat ce s-a desfășurat vineri seară la Cinematograful Balada din Focșani sub genericul „Sky is the limit”. 
   În competiție s-au aliniat cele mai frumoase opt perechi de boboci care au avut de trecut prin diverse probe care să le testeze inteligența, inventivitatea, talentul și umorul, iar spectacolul a fost unul de zile mari pentru liceenii și cadrele didactice de la această unitate de învățământ. 
   Balul a debutat cu prezentarea perechilor pentru ca mai apoi, respectându-se tematica serii, fetele îmbrăcate în ținute de stewardese și băieții în ținute de piloți de zbor să formeze perechi și să danseze. A urmat proba de originalitate, ocazie cu care elevii au înterpretat scenete prin ale căror replici să stârnească râsetele și aplauzele celor din sală. Nu au lipsit dansurile țigănești, pe diferite stiluri muzicale și scurte secvențe care să îi introducă pe spectatori în atmosfera Crăciunului. Nu au lipsit reprezentațiile de street dance și dansul de majorete.

   În finalul concursului, cele opt eleve și cei opt boboci s-au prezentat zâmbitori și foarte eleganți în fața publicului și a membrilor juriului care i-au aplaudat pentru prestația din întreaga seară. Titlurile de Miss și Mister Eleganță au fost acordate „stewardesei” Ana Maria Murgu și ,,pilotului” Lucian Tănase. Premiul de popularitate a fost obținut de Monica Mocanu și Ionuț Ionescu. La finalul spectacolului, bobocii au primit un tort din partea colegilor lor de clasa a XII-a. Gestul a fost emoționant atât pentru boboci cât și pentru colegii mai mari. Profesoara Mihaela Fiștoc a coordonat această distracție reușită a elevilor de la Colegiul Economic ,,Mihail Kogălniceanu” din Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?