Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Jean-Claude Van Damme a făcut şpagatul pe două camioane aflate ÎN MIŞCARE


   Actorul belgian Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 53 de ani, a demonstrat că a rămas la fel de flexibil ca în tinerețe și a făcut șpagatul pe două camioane aflate în mișcare, într-o reclamă pentru constructorul suedez de automobile Volvo. Starul belgian a dovedit de multe ori în filmele sale de început, precum „Kickboxer” și „Dublu Impact/ Double Impact”, că deține o flexibilitate deosebită și un nivel înalt de cunoștințe în domeniul artelor marțiale, informează dailymail.co.uk.
    Ajuns între timp la vârsta de 53 de ani, Jean-Claude Van Damme a arătat prin această cascadorie inedită că a rămas la fel de suplu ca în tinerețe.
Cu brațele încrucișate, actorul reușește să își mențină echilibrul, cu picioarele perfect întinse în plan orizontal, sprijinite pe două camioane în plină mișcare, care rulează pe o șosea ce pare să fie o pistă de curse. „Am avut urcușuri și coborâșuri în viață. Am avut partea mea de drum accidentat și de vânturi puternice. Ele m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. Acum, stau aici în fața voastră. Ceea ce vedeți este un trup clădit pentru a fi perfect. O pereche de picioare construite pentru a sfida legile fizicii și un mental care stăpânește la perfecție cel mai legendar dintre șpagate”, spune actorul belgian în debutul acelei reclame.
    Reclama continuă apoi cu vocea naratorului care spune: „Acest test a fost conceput pentru a demonstra stabilitatea și precizia sistemului de direcție Volvo Dynamic. A fost realizat de o echipă de profesioniști într-o zonă închisă pentru public”.
    Deși anumite echipamente de siguranță folosite în timpul filmărilor au fost îndepărtate ulterior în studioul de montaj cu ajutorul programelor de grafică digitală, niciun artificiu computerizat nu a fost utilizat în cazul camerelor de filmat, iar cascadoria a fost cât se poate de autentică, au precizat reprezentanții grupului Volvo.
    Supranumit „pachetul de mușchi din Bruxelles”, după ce a devenit cunoscut jucând în câteva filme cu mare succes de casă, precum „Soldatul universal” și „Răfuială dincolo de moarte/ Timecop”, Jean-Claude Van Damme s-a specializat în arte marțiale – kickbox și karate – și a luat lecții de balet. Starul belgian a avut parte însă de câteva eșecuri de box office la începutul anilor 2000, însă a revenit în actualitate cu pelicula apreciată de critici „JCVD” din 2008, în care a jucat o versiune fictivă a propriei persoane.
    Jean-Claude Van Damme a interpretat apoi personajul negativ în „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”, un film de acțiune în care a jucat alături de Sylvester Stallone, Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger. Următorul său film de acțiune este „Enemies Closer”, care va avea premiera în Statele Unite în luna decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?