Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Actriţa acuzată că l-a hărţuit pe Alec Baldwin, condamnată la 210 zile de închisoare


   Geneviève Sabourin, o actriță canadiană aproape necunoscută, acuzată că l-a hărțuit pe actorul Alec Baldwin și pe soția acestuia, a fost condamnată la o pedeapsă de 210 zile de închisoare. Geneviève Sabourin, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită vinovată de hărțuirea lui Alec Baldwin și a soției acestuia, Hilaria, după ce, miercuri, a primit o sancțiune penală pentru obstrucționarea justiției, din partea unui tribunal din Manhattan, New York. Chemat să depună mărturie la audierea de marți, Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, a declarat că actrița din Montreal a sosit pe neașteptate în fața ușii lui în ziua în care s-a logodit cu Hilaria și a compromis evenimentul.
   În noiembrie 2012, Geneviève Sabourin a declarat pentru AFP că a întreținut relații sexuale cu Alec Baldwin și că a avut cu acesta „o relație romantică timp de mai multe luni”. „Åži, întrucât se părea că el avea o relație serioasă cu altcineva, am venit neanunțată la ușa lui pentru a cunoaște versiunea lui asupra faptelor și pentru a înțelege ce se întâmplă”, a adăugat actrița canadiană.
Actrița a fost arestată pentru prima dată pe 8 aprilie 2012, la trei zile după ce a sunat la ușa actorului Alec Baldwin, starul serialului „30 Rock”. El a acuzat-o că i-a expediat un număr foarte mare de e-mailuri în care îi spunea că îl iubește și că vrea să se căsătorească cu el. Alec Baldwin a negat că ar fi avut vreo relație cu Sabourin și a afirmat că nu a provocat niciodată un schimb de e-mailuri cu aceasta.
   Geneviève Sabourin l-a cunoscut pe Alec Baldwin în 2002, în timpul unor filmări. Actorul spune că a revăzut-o pe Geneviève în 2008, la cererea unei cunoștințe, însă doar pentru o cină. Hilaria Baldwin, cu care actorul s-a căsătorit în iulie 2012, a declarat că „îi este frică” de Geneviève Sabourin și că aceasta a hărțuit-o fără încetare pe Twitter. Ea a citat un mesaj primit pe Twitter pe când era însărcinată, în care actrița canadiană i-ar fi spus că va avorta copilul.
Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără ca el, în iulie 2012, la New York. Ei au împreună o fetiță, Carmen, care s-a născut în august 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?