Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Suspendarea concursului pentru şefia CAS, cu o zi înaintea examenului


   Istoria se repetă în ceea ce privește concursul privind ocuparea funcției de șef al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea. Actualul director al instituției, Mihail Copaci, a contestat din nou concursul, care ar trebui să aibă loc pe 19 noiembrie, primul termen de judecată fiind stabilit pentru 18 noiembrie.  
   Acțiunea introdusă de Copaci pe rolul Curții de Apel Galați a fost înregistrată pe 29 octombrie, dar abia ieri dosarul a fost afișat pe Portalul Instanțelor de Judecată, întârzierea datorându-se procedurii prealabile. Mihail Copaci a introdus acțiune în justiție pentru suspendarea concursului după ce Casa Națională de Asigurări de  Sănătate i-a respins contestația, el nefiind de acord cu candidatura lui Cătălin Buscă. 
   Funcția de șef al CAS Vrancea a mai fost scoasă la concurs și în august, când s-au înscris aceleași persoane, respectiv Buscă și Copaci. Concursul nu a mai avut loc după ce actualul președinte a solicitat în instanță suspendarea, iar magistrații Curții de Apel Galați i-au dat câștig de cauză. Dosarul privind anularea concursului din august se află pe rolul Curții de Apel Galați și are fixat ca termen de judecată 19 noiembrie, zi în care ar trebui să aibă loc și noul concurs. Mai există și un dosar de suspendare a concursului din vară, aflat în recurs, pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?