Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: Drumul comunal de la Bordești spre Mănăstirea Recea va fi asfaltat


   Drumul comunal (DC) 158, de la Schitul Recea la Bordești, pe o distanță de 1.200 de metri, va fi asfaltat în cursul acestei săptămâni. Potrivit informațiilor furnizate de primarul comunei, Gheorghe Tătaru, drumul respectiv era deteriorat din cauza ploilor, iar pe de altă parte era foarte îngust. În cazul în care se întâlneau două autoturisme, nu aveau loc să treacă unul pe lângă celălalt. După fiecare ploaie trebuia ca autoritățile locale să intervină pentru a-l reda circulației, deoarece piatra era cărată de ape de pe drum și se formau adevărate cratere.  
   Până în prezent, a fost pregătit terasamentul drumului pe jumătate din distanță, urmând să fie turnat asfaltul. Fondurile necesare se ridică la 900 de mii de lei și provin de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, fiind alocate prin Consiliul Județean. 
   Potrivit edilului, drumul va avea șanțuri dalate pentru preluarea apelor pluviale și podețe de traversare spre proprietățile localnicilor. Drumul cu pricina scurtează distanța de la Bordești la Focșani cu 6 kilometri, făcând legătura și cu Schitul Recea. „Este o acțiune organizată de USL. Dumnealor au asigurat fondurile necesare conform contractului încheiat între Autoritatea Administrativ Teritorială Bordești și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Le-am promis locuitorilor din Bordești că voi face acest drum și iată că acum se realizează. Am și alte obiective de importanță locală pentru cetățenii comunei și pe care le voi pune în aplicare”, a spus Gheorghe Tătaru, primarul comunei Bordești. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?