Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VREMEA în weekend


Sâmbătă
   VREMEA se va menține în general frumoasă și va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări la sfârșitul intervalului în vestul și nord-vestul țării, unde vor fi condiții ca izolat să plouă slab. Vântul va mai avea unele intensificări pe crestele montane și va sufla slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -3 grade. Dimineața și mai ales noaptea, în zonele joase îndeosebi în sud și în est, va fi ceață.
La munte, vremea se va menține în general frumoasă și va fi mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului în Carpații Occidentali. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare pe creste. Noaptea și dimineața, izolat în depresiuni și pe văi vor fi condiții de ceață.
Duminică
   În vestul și nord-vestul țării vremea se va răci, cerul va prezenta înnorări și local va ploua. În restul teritoriului valorile termice se vor situa peste cele caracteristice perioadei, deși vor fi în scădere ușoară față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil cu înnorări spre seară și noaptea când se vor semnala ploi cu caracter local în centru și pe spații restrânse în celelate regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar trecător, la începutul intervalului, în Moldova și Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade. Dimineața, în zonele joase, vor mai fi condiții ca izolat să se formeze ceața.
   La munte, vremea se va menține mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi temporar noros și local va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare pe creste. Noaptea și dimineața, izolat în depresiuni și pe văi vor fi condiții de ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?