Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Servicii gratuite oferite de Biblioteca Județeană


   Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”, cea mai mare instituție publică info-documentară din județul nostru, specializată în stocarea informației de tip enciclopedic, în gestionarea și difuzarea ei către orice categorie de public, împrumută, încă din anul 2004, documente la domiciliu, în mod gratuit, pentru toți locuitorii Vrancei. De asemenea, potrivit informațiilor transmise redacției noastre, instituția mai oferă cititorilor o serie de servicii gratuite, printre care: eliberarea permiselor de intrare la bibliotecă; informații de orientare generală; împrumutul de documente la domiciliu și la sala de lectură; împrumut interbibilotecar; îndrumare în consultarea cataloagelor tradiționale și electronice; informații juridice din baza de date LEX Expert.  
   De asemenea, cititorii au acces on-line la baza de date prin modulul OPAC, pot face rezervări de carte și prelungiri de termene prin telefon sau e-mail (cititori@bjvrancea.ro), au acces gratuit la internet în sălile multimedia, la catalogul online și la carte în limba română, pentru utilizatorii din afara granițelor. 
   În cadrul Bibliotecii, vrâncenilor li se oferă gratuit posibilitatea de a urma diferite cursuri de formare, cluburi de limbi străine, cluburi de vacanță, precum și la audierea și vizionarea individuală sau colectivă a documentelor audio-video și multimedia. Biblioteca alocă gratuit spațiu și găzduiește activități culturale, organizează programe, proiecte, evenimente culturale și lansări de carte, dar și întâlniri cu personalități din diverse domenii.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?