Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un șofer băut și fără permis a accidentat un biciclist, apoi a plecat de la locul faptei


   Un șofer băut și cu permisul suspendat a accidentat grav un biciclist, apoi a plecat de la locul faptei. Ulterior, el a mers la poliție și le-a spus oamenilor legii că a dat cu mașina peste ceva, dar că nu știe ce a lovit pentru că nu a oprit să vadă.
   Imediat după aceea, polițiștii au fost anunțați de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență că la unitatea lor a ajuns un bărbat din comuna Milcovul, care a spus că a fost lovit de o mașină.
Oamenii legii au făcut verificări și au stabilit că biciclistul a fost accidentat de șoferul băut, care nici nu avea dreptul să conducă. „La data de 04.11.2013, ora 18.30, T. Liviu, de 33 ani, din comuna Măicănești, ajuns la domiciliu, a sesizat faptul că în timp ce conducea autoturismul marca Dacia a acroșat și a accidentat ceva, dar nu știe ce anume, deoarece nu a oprit să vadă. Cu ocazia primelor cercetări polițiștii au stabilit faptul că acesta are dreptul de conducere suspendat, iar în urma testării alcooltest rezultatul a fost de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    Reprezentanții Spitalului Județean au sesizat poliția la o zi după ce șoferul a mers la poliție să spună că a dat cu mașina peste ceva. „La data de 05.11.2013, ora 14.30, F. Aurel, de 49 ani, din comuna Milcovul, s-a prezentat la Secția UPU a Spitalului de Urgență Focșani pentru a primi îngrijiri medicale, declarând verbal că în timp ce se deplasa cu bicicleta a fost victima unui accident rutier petrecut cu o seară în urmă pe DN23 în afara comunei Milcovul. Cu acestă ocazie polițiștii au stabilit faptul că T. Liviu a accidentat grav biciclistul, apoi a părăsit locul accidentului fără anunțarea organelor de poliție”, a adăugat inspectorul principal Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?