Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Fetița care a murit în braţele educatoarei sale va fi înmormântată astăzi


   Roberta, fetița de 6 ani care a murit vinerea trecută în brațele educatoarei sale,  va fi înmormântată astăzi. Familia copilei, din Mărtinești, comuna Tătăranu, a decis ca micuța să-și doarmă somul de veci într-un cimitir dintr-o comună din județul Prahova, localitatea natală a tatălui copilei, după cum ne-au spus reprezentanții primăriei din localitate.  
   Ancheta în acest caz este abia la început, cauza decesului nefiind stabilită nici acum. Medicii legiști au efectuat necropsia sâmbătă, dar nu și-au putut da seama din ce cauză a murit Roberta. Pentru a se stabili cu exactitate cauza morții micuței, au fost prelevate probe, care au fost trimise la Iași, la Institutul de Medicină Legală. Dosarul de moarte suspectă rămâne deschis până la venirea concluziilor. Până atunci, anchetatorii vor mai face o serie de verificări pentru a putea elucida misterul acestui deces, care a îndoliat întreaga comunitate.
   Reamintim că fetița de șase ani, din Mărtinești, a murit vineri la grădiniță. În timp ce era la toaletă, împreună cu educatoarea Rădița Mereuță și câțiva colegi, Robertei i s-a făcut rău. Åži-a pus capul pe brațul educatoarei și a muțit. Femeia a luat-o în brațe și a fugit cu ea în stradă, strigând după ajutor. La fața locului au ajuns medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean, care au efectuat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, fetița murise. Mama fetei le-ar fi spus polițiștilor că Roberta avea probleme cu inima, dar și că era pacienta doctorului Lăzărean. Acesta din urmă a susținut că problemele pe care le identificase în niciun caz nu-i puteau provoca decesul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?