Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Elevii din Bordești și Popești s-au distrat de Halloween


   Elevii și cadrele didactice de la Școlile Gimnaziale din Bordești și Popești au serbat împreună Halloween-ul, confecționând costume înfiorătoare, „modelând” dovleci și exersând dansul fantomelor. De asemenea, au participat și la un concurs de cultură generală pe teme de Halloween.  
   La secțiunea costume a fost premiată Teodora Târcă de la grupa mare, Robert Mălureanu și Mădălin Simion de la clasa pregătitoare, Maximilian Lazăr de la clasele primare și Alina Secui din clasele gimnaziale. La secțiunea sculptură în dovleac, pe locul I s-a clasat Laura Stănilă. La desen câștigători au fost Rebeca Călin și Nicoleta Munteanu de la clasele 0-IV și Andrei Lupu, clasele V-VIII. La talent artistic, echipajele clasei a VIII-a și al clasei pregătitoare de la Popești s-au remarcat, iar la secțiunea cultură generală cea mai bună a fost echipa clasei a VI-a de la Popești.
   Au mai fost premiați Ioana Pătrașcu, Andrei Grosu, Daria David, Alina Puescu, Vlăduț Jitea, Daria Grosu, Daniela Spânu, George Despa, Maria Glăvan, Mariana Dinică, Cătălina Noapteș la costume și Iulia Pătrașcu, Cristina Pătrașcu,  Andrei Grosu, Daria David, Cristina Kadar, Cosmin Munteanu, Maria Glăvan și  Andreea Trifan la desen. Alex Ștefan și Georgiana Rotaru au fost și ei premiați la secțiunea sculptură. Echipajul clasei a VI-a de la Popești a primit premiu pentru talent artistic, iar elevii claselor a VII-a A și a VIII-a de la Popești la cultură generală.
   Premii speciale pentru organizarea evenimentelor au primit elevii claselor a VII-a de la Bordești și a VII-a de la Popești.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?