Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

La judecată pentru furt de energie electrică


   O femeie din Slobozia Bradului va fi judecată pentru că s-a branșat ilegal la  rețeaua de electricitate. Mia A., de 56 de ani, le-a spus anchetatorilor că pur și simplu nu reușește să plătească curentul și din acest motiv a ales să se racordeze ilegal la rețea.
   În rechizitoriul pe care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au întocmit pe numele femeii se arată că în urma cercetărilor, s-a stabilit că în luna decembrie a anului trecut, aceasta a apelat la un consătean să o ajute să se racordeze la rețeaua stradală de electricitate. După câteva luni, în care a beneficiat de curent electric fără a plăti vreo factură, femeia a fost depistată. Jandarmii au fost cei care au sesizat organele de poliție cu privire la furtul de electricitate. În urma verificărilor a fost descoperit sistemul artizanal, prin care femeia își alimenta gratis gospodăria cu energie electrică. Prejudiciul a fost calculat la 1.100 de lei.
   În fața procurorilor, femeia a declarat că nu îți permite să plătească facturile la electricitate. A recunoscut fapta și a adăugat că nu are posibilități materiale pentru o branșare legală. În trecut, Mia a avut un contract de furnizare a energiei electrice, dar a fost reziliat.
   Dosarul privind furtul de energie electrică se află pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?