Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Profesorul Cornel Salomia a fost condus pe ultimul drum


   Profesorul de fizică Cornel Salomia a fost condus ieri pe ultimul drum de familia îndurerată, de foștii colegi de catedră, prieteni, foști elevi, dar și oameni care doar i-au apreciat activitatea didactică. Capela bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Focșani a fost plină de oameni, care și-au dorit să își ia „la revedere” de la profesorul Salomia.
   Apropiații vorbesc despre dispariția lui Cornel Salomia ca despre o mare pierdere. „Un om rar ca dânsul. A fost un profesor desăvârșit, a predat matematică și fizică la Colegiul «Edmond Nicolau», dar soarta omului nu o cunoaște nimeni, nimeni nu știe finalul. Toți avem până la urmă același drum. Abia ieșise la pensie și nici nu a putut să se bucure de ea. Regretăm profund această dispariție”, a spus Stan Manea, un apropiat al profesorului Cornel Salomia.
   Profesorul de fizică Cornel Salomia s-a stins din viață în urma unui accident vascular. Avea doar 66 de ani, iar până în urmă cu doi ani a predat fizica la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani. El a fost înmormântat în Cimitirul Nordic. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace! 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?