Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Te simţeai pierdut în clădirea Finanţelor ? Consultă GHIDUL GHIŞEELOR


   Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea vrea să schimbe imaginea funcționarilor fiscului și a pregătit un ghid cu informații utile despre modul de funcționare a ghișeelor din instituție. Documentul a fost postat pe site-ul propriu la secțiunea Informații la zi și conține informații utile despre documentele care se depun la fiecare ghișeu, persoana responsabilă și chiar modul de funcționare. „Postarea materialului se înscrie în acțiunile demarate de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea pe linia îmbunătățirii percepției cetățeanului asupra calității serviciilor publice și are ca scop facilitarea îndeplinirii obligațiilor bugetare de către contribuabili”, se arată în comunicatul Fiscului.  
    LA CAMERA 4 PARTER o găsim pe Rădița Lupu. Aici se plătește timbrul de mediu și în ghid se precizează că, dacă sunt mai mult de cinci contribuabili la rând, atunci se deschide și ghișeul de la CAMERA 15, unde o găsim pe Frusina Costianu.
    LA CAMERA 15 PARTER, Frusina Costianu desfășoară activități de preluare documentație și eliberare certificate de rezidență fiscală și certificate de atestare a plății impozitului la nerezidenți. La aceeași cameră o găsim și pe Gabriela Bucur, care preia dosarele de la persoane juridice care solicită să devină plătitoare de TVA. Camera e însă încăpătoare, căci tot aici, Luminița Galatanu preia declarațiile 099 pentru reînregistrare ca plătitori de TVA, D 050 mutare sediu social, contracte de locațiune, oferă clarificări privind alte situații de înregistrare fiscală, eliberează decizii de înregistrare, preia dosarele de la asociațiile de proprietari care se înființează. 
    LA CAMERA 16 PARTER o întâlnim pe Lăcrămioara Pătrașcu, care răspunde de declarațiile de înregistrare fiscală și certificatele de mențiuni persoane juridice.
    LA CAMERA 17 PARTER vorbim tot despre declarațiile de înregistrare fiscală, dar și despre certificate de mențiuni persoane fizice. Aici o întâlnim pe Emilia Ciolan.
    LA CAMERA 110 ETAJ 1, are loc clarificarea situațiilor contribuabililor care au primit notificări pentru nedepunerea declarațiilor de impozite și taxe, dar și înregistrarea caietelor de jocuri de noroc și caiete de sugestii, metale prețioase.
    LA CAMERA 302 ETAJ 2, Luminița Avram eliberează recipise depunere bilanț, copii bilanțuri, verifică depunerea bilanțului de lichidare în vederea radierii la Registrul Comerțului.
    LA GHIÅžEELE A-M PARTER sunt preluate declarațiile de venit   
Contribuabilii din Focșani se pot adresa, în funcție de strada unde își au domiciliul, la următoarele ghișee:
    GHIÅžEUL B – Florentina Muraru
    GHIÅžEUL C – Mihaela Ene
    GHIÅžEUL D – Gabriela Banu
    GHIÅžEUL E – Dana Ionescu
    GHIÅžEUL F – Mărioara Podoiu
    GHIÅžEUL H – Alina Filote
    GHIÅžEUL I – Gheorghiță Toader

Contribuabilii din județ se pot adresa, în funcție de coumna unde își au domiciliul, la următoarele ghișee:
    GHIÅžEUL A – Veronica Georgescu – 13 comune.
    GHIÅžEUL G – Klara Andreescu – 8 comune
–    Liliana Meraoiu – 13 comune
    GHIÅžEUL K – Carmen Bogdan – 7 comune
    GHIÅžEUL L-  Adriana Åžandru – 8 comune
    GHIÅžEUL M -Lăcrămioara Drimbă – 4 comune

    La GHIÅžEUL L PARTER, Gena Huțanu eliberează adeverințe de venit, iar Mihaiela Vlad furnizează informații privind contractele de arendă și se ocupă cu emiterea foilor de vărsământ privind veniturile din arendă.

    DOCUMENTUL INTEGRAL îl puteți accesa AICI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?