Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Adrian Minune, la DIICOT pentru deţinere de droguri


   Cântărețul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, a declarat miercuri, la ieșirea de la DIICOT, că nu a fost pus sub învinuire de procurori, că are doar calitate de martor și că a dat o declarație scurtă, „pe o foaie de hârtie albă”. Adrian Minune a spus că este martor în acest dosar și că nu înțelege de ce i se repetă că ar fi învinuit. Acesta nu a dat alte detalii despre discuția cu anchetatorii, iar avocatul lui a arătat că, la acest moment, nu dorește să facă publice detalii din ancheta în curs.
    Surse judiciare au declarat că Adrian Minune a fost pus sub învinuire pentru deținere de droguri în vedere consumului, procurorii DIICOT aducându-i miercuri la cunoștință acuzațiile. Adrian Simionescu s-a prezentat miercuri la sediul DIICOT pentru a-i fi adusă la cunoștință acuzația pentru care este cercetat, au declarat surse judiciare. Alături de Adrian Minune au mai fost puși sub învinuire Sorin Talent și Costel Biju, tot pentru deținere de droguri în vedere consumului, au precizat sursele citate. Åži Costel Biju a venit la sediul DIICOT, fiind citat de procurorii pentru a-i fi adusă la cunoștință învinuirea.
    Sursele judiciare au precizat că acest caz a pornit de la o cauză complexă de trafic de droguri aduse pe filiera Spania, Adrian Minune, Sorin Talent, Costel Biju și alte persoane fiind o parte dintre cei care ar fi asigurat piața de desfacere în România. În 15 octombrie a fost audiat la DIICOT și cântărețul de manele Florin Salam, într-un dosar în care el și membrii trupei sale sunt suspectați de consum de cocaină.
    Florin Salam declara, la ieșirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor, după ce, în iunie – iulie, a participat la o petrecere unde „s-au întâmplat mai multe prostii”. Întrebat dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns: „Nu știu, s-o fi consumat”. Întrebat dacă vreun membru al trupei sale a consumat droguri, Florin Salam a spus că nu știe, dar dacă ar fi așa, el ar face „curățenie în trupă”, fără să-i facă rău respectivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?