Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

O tânără a murit, iar prietenul ei este în comă profundă


   O tânără de 18 ani, Rădița T., din Vintileasca, a murit, iar prietenul ei, Ionuț P., din Dumitrești, era ieri seară în comă profundă la Spitalul Județean Focșani, în urma unui accident rutier produs în comuna Dumitrești. Un autoturism BMW, condus de tânărul Ionuț P., care se îndrepta spre Jitia, a intrat sub o rabă parcată. Potrivit martorilor, raba nu era parcată în totalitate în afara părții carosabile, ci ocupa și o parte din banda de circulație. Polițiștii spun însă că raba era parcată pe sensul opus de mers, în afara părții carosabile, ei stabilind că BMW-ul a derapat, iar șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat sub rabă. 
   În urma impactului, șoferul BMW-ului și tânăra, care se afla în dreapta, au fost răniți grav. Cei doi au fost scoși din autoturism de pompierii de la descarcerare. Localnicii ne-au spus că mașina s-a făcut „pachet”, cei doi fiind preluați de două ambulanțe. Martorii au mai povestit că cele două persoane erau în stare gravă, fiind inconștiente în momentul în care au fost preluate de echipajele de la ambulanță. Åžoferul a intrat în comă profundă, iar tânăra în stop cardio-respirator. Ea a fost resuscitată de medici, dar fără succes.
   Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au confirmat informația referitoare la accident, dar și faptul că este vorba despre două victime. Aseară, în jurul orei 21.30, mai mulți polițiști erau la Dumitrești pentru a efectua cercetarea la fața locului.

57 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?