Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Film în premieră națională la Balada: horror-ul ”Insidious 2”


    Cinefilii sunt invitați sîmbătă și duminică la Cinematograful Balada din Focșani, unde va rula, în premieră națională, și un film horror.  Dar filme sunt pentru toate vârstele și gusturile cinematografice.
    De la ora 15.00, copiii pot urmări desenul animat „Sunt un mic ticălos 2” (2013), care prezintă noi aventuri comice alături de superticălosul Gru, fetițele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni și o suită de personaje noi și nostime. Prima parte a acestui film a devenit al zecelea film de animație din istoria Americii, ca încasări.
    De la ora 17.00, puteți urmări filmul de acțiune și dramă „Ziua Z: Apocalipsa” (2013), cu Brad Pitt în rol principal. Povestea sună cam așa: într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obșinuit. Cerul e brăzdat de elicoptere de poliție, iar pe străzi e plin de polițiști pe motociclete. Ceva face ca mulțimi de oameni să se atace cu ferocitate unul pe celălalt – un virus letal care se propagă dintr-o singură mușcătură, și care tansformă oameni sănătoși în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Lane e forțat să declanșeze o investigație globală, căutând sursa epidemiei, dar și mijloacele prin care să poată fi oprită răspândirea sa.
    De la ora 19.00, dacă sunteți pasionați ai genului horror, sunteți invitați să urmăriți, în premieră națională, filmul „Insidious 2” (2013). Membrii unei familii bântuite încearcă cu disperare să dezvăluie un secret terifiant care i-a pus în legătură cu periculoasa lume a spiritelor. Filmul este regizat de James Wan, autorul filmelor „Saw”, „Dead Silence” și „The Conjuring”.
    Film va fi și la Casa de Cultură din Odobești. Vineri, la ora 19.00, va rula filmul indian „Atât timp cât voi trăi”, iar duminică, de la ora 11.00, în premieră națională, filmul de animație „Stă să plouă cu chiftele 2”.
    Un bilet la film costă 5 lei.

    Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?