Ediția: Marți 25 iunie 2024. Nr. 6656
Ediția: Marți 25 iunie 2024. Nr. 6656

Feţita lui Robbie Williams va fi domnișoară de onoare la nunta prinţesei Eugenie

Theodora Williams, fetiţa de şase ani a lui Robbie Williams şi a soţiei sale, Ayda Field, va fi domnişoară de onoare la nunta prinţesei Eugenie, a anunţat miercuri Palatul Buckingham, citat de Reuters. În vârstă de 28 de ani, Eugenie este cea mai tânără fiică a celui de-al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a, Prinţul Andrew, şi a fostei sale soţii, Sarah Ferguson, ducesă din York. Vineri, prinţesa îşi va uni destinele cu Jack Brooksbank (32 de ani) la castelul Windsor.

Fostul star de la „Take That” şi soţia sa sunt prieteni cu Eugenie şi cu sora acesta, prinţesa Beatrice, şi vor figura, probabil, printre invitaţii la nuntă, a raportat presa britanică. Prinţesa Charlotte (3 ani), fiica prinţului William şi a soţiei sale, Kate Middleton, va fi la rândul său domnişoare de onoare, în timp ce fratele său, George (5 ani), va fi paj al mirelui, a anunţat de asemenea Palatul Buckingam. Castelul Windsor a fost locaţia unde vărul lui Eugenie, prinţul Harry, şi-a unit destinele cu actriţa americană Meghan Markle în luna mai, iar verişoara sa pare să se inspire din planurile acestui fastuos eveniment pentru propria nuntă.

Asemenea lui Harry, Eugenie va invita 1.200 de britanici pentru a se alătura celebrărilor pe domeniul castelului şi a-i întâmpina pe tinerii căsătoriţi după ce aceştia părăsesc capela St George. Cuplul va face apoi o scurtă plimbare cu trăsura prin Windsor, la fel ca şi Meghan şi Harry, întâmpinaţi după ceremonie pe străzile oraşului de o mulţime imensă. Eugenie, a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, activează în lumea artei, în timp ce logodnicul ei, fost manager al clubului de noapte londonez Mahiki, lucrează în industria ospitalităţii.

Eugenie i-a cerut surorii sale, Beatrice, să îi fie domnişoară de onoare, în timp ce mirele a adresat fratelui său, Thomas Brooksbank, rugămintea de a-i fi cavaler de onoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?