Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642
Ediția: Miercuri 5 iunie 2024. Nr. 6642

Copaci și Buscă, oficial în cursa pentru șefia CAS


   Mihai Copaci și Cătălin Buscă sunt singurii candidați care râvnesc la funcția de președinte director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea. Ieri, pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a fost publicată lista cu candidații înscriși la acest concurs, în urma selecției dosarelor. Candidații au timp până vineri să depună contestații. Dacă Mihai Copaci ne-a declarat că se mai gândește dacă va depune contestație, Cătălin Buscă nu a putut fi contactat. „Termenul de depunere a contestațiilor este vineri. Am timp până atunci să mă gândesc dacă o voi face”, ne-a precizat Copaci.
   Pe 19 noiembrie, la ora 10.00, va avea loc concursul, care va consta într-o probă scrisă, iar candidații care vor întruni minimum 70 de puncte vor susține proba de interviu, care va avea loc peste cinci zile lucrătoare.
   Funcția de șef la CAS a mai fost scoasă la concurs în august, când s-au înscris aceleași persoane. Concursul nu a mai avut loc după ce Copaci a solicitat în instanță suspendarea, iar magistrații Curții de Apel Galați i-au dat câștig de cauză. La acea vreme, Copaci spunea că anumiți indicatori după care trebuia întocmit planul de management erau…  depășiți.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?