Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Jandarmii asigură măsuri de ordine la meciuri de fotbal


   25 de jandarmi merg, în acest week-end, pe terenurile de fotbal și stadioanele situate pe raza mai multor comune din județ. Ei nu merg pe stadioane pentru a juca fotbal, ci pentru a asigura măsuri de ordine și siguranță publică.  
   Sâmbătă, de la ora 16.00, câte un echipaj mobil de intervenție va asigura măsurile de ordine în apropierea stadioanelor și terenurilor de fotbal din localitățile Odobești- la meciul de fotbal dintre echipele Voința Odobești și Euromania Dumbrăveni, la Mărășești- la meciul de fotbal dintre echipele FC Mărășești – Victoria Gugești, la Panciu- la meciul de fotbal dintre echipele Young Star Panciu și Unirea Å¢ifești, la Suraia- la meciul de fotbal dintre echipele AS Suraia și Victoria Gologanu și la Cîmpineanca- la meciul de fotbal dintre echipele AS Cîmpineanca și Selena Jariștea.
   Duminică, jandarmii vor avea alte misiuni. De această dată ei vor fi prezenți în zona stadioanelor și a terenurilor de fotbal din orașul Odobești- la meciul de fotbal dintre echipele Viitorul Vîrteșcoiu și ASS Victoria Pufesti, Răstoaca- la meciul de fotbal dintre echipele Voința Răstoaca și AS Unirea Milcovul, la Mircești- la meciul de fotbal dintre echipele Åžoimii internațional Mircești și Trotușul Ruginești și la Biliești- la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul Biliești și Victoria Vînători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?